En tant que commis de cuisine/plongeur (H/F/I), vous serez amené à occuper les tâches d'un commis de cuisine mais également faire la plonge lorsque c'est nécessaire. Lorsque le chef n'est pas là, vous savez faire les salades, croque-monsieur, tomates mozzarella, poulet frit compote, nuggets, lasagne.
Bedrijfsinformatie
Accent Jobs allie la flexibilité d'une agence d'intérim et la qualité d'une agence de sélection. Seuls des emplois pouvant déboucher sur un contrat fixe sont proposés. Pour ce faire, nous pouvons nous appuyer sur 700 collaborateurs passionnés qui aident chaque jour plus de 12 000 personnes à trouver un emploi. Comptant 230 agences, Accent Jobs constitue le plus grand réseau de la Belgique.
Jouw profiel
Vous avez une formation en tant que commis de cuisine.
Vous êtes dynamique.
Vous savez gérer un service de 30-40 couverts.
Vous êtes flexible et savez rester jusqu'à la fin du service du soir en fonction de l'affluence.
Vous acceptez de faire la plonge.
Vous êtes disponible du lundi au vendredi en services coupés.
Vous êtes véhiculé.
Medewerkers opleiden in vaktechnieken
Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
Gerechten bereiden: Vietnamees
De ingrediënten doseren en mengen
Gerechten bereiden: Thais
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
Gerechten bereiden: Libanees
Gerechten bereiden: Regionale specialiteiten
Koken voor een doelgroep: Gehospitaliseerde personen
De activiteiten van een team coördineren
Koken voor een doelgroep: Bejaarden
Koken voor een doelgroep: Kinderen
Een soort product bereiden: Vlees
Een soort product bereiden: Sauzen
De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
Een soort product bereiden: Nagerechten, ijs
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
Een soort product bereiden: Ontbijt
Een soort product bereiden: Sandwiches
Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans
Gerechten bereiden: Indisch
Gerechten bereiden: Oosters
Gerechten bereiden: Europees
De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
Gerechten bereiden: Italiaans
Gerechten bereiden: Japans
Groenten en fruit wassen en schoonmaken
Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
Gerechten bereiden: Afrikaans
De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast